Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a trântit cu mașina în poarta de la intrarea în Putna

Duminică dimineață, după ora 5.00,  Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 despre producerea unui accident rutier, soldat cu o victimă pe raza comunei Putna.

Deplasându-se la locul accidentului, polițiștii l-au găsitt pe un bărbat de 34 ani care a explicat că  în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Peugeot 307 dinspre centrul comunei  Putna spre comuna Vicovu de Jos, când a ajuns la ieșirea din localitate, neadaptând viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, acroșând stâlpii de susținere ai porții rustice care anunță intrarea în comuna Putna. În urma impactului mașina s-a răsturnat.

Bărbatul, care a suferit leziuni,  a fost preluat și transportat de ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto, care pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat.

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.