Mopan Suceava
Actualitate

Un bărbat a murit după ce a băut bine la o nuntă din Șcheia iar la ieșire a căzut într-un șanț, rănindu-se grav

La data de 23.08.2023, Spitalul de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava a anunțat Secția 9 Poliție Rurală Șcheia că R.D., un bărbat de de 48 ani a decedat la spital în cursul dimineții,  fiindu-i stabilit diagnostic ”politraumatism toracic în umra unei căderi în șanț, insuficiență respiratorie acută”.

Polițiștii au aflat  de la familia victimei că în seara zilei de 20 august, bărbatul, împreună cu mai mulți membri de familie, au mers la o nuntă, în localitatea Șcheia.

În jurul orei 23.00, după ce acesta a consumat alcool în exces, a părăsit localul în care se desfășura evenimentul, fiind găsit căzut într-un șanț pluvial, prezentând leziuni la nivelul capului.

Mama lui  R.D. a spus polițiștilor că fiul a refuzat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la domiciliul său din comuna Stroiești

A doua zi, pe 21.08.2023, în jurul orei 23.55, întrucât starea de sănătate a bărbatului s-a agravat, familia a decis să solicite un echipaj de ambulanță pentru a-l transporta la Spitalul de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava în vederea acordării de îngrijrii medicale de specialitate.

Acesta a rămas internat, dar medicii nu l-au mai putut salva, în data de 23.08.2023, ora 06.50, fiind declarat decesul acestuia.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *