Un bărbat a murit iar partenera este în stare gravă la spital după ce au mâncat împreună, într-o cabană la Moldova Sulița

Un  bărbat din Bacău a decedat în condiții neclare, după ce s-a cazat la o cabană din Moldova Sulița, proprietatea unui câmpulungean. Bărbatul care ulterior a decedat a fost de altfel cel care a cerut ajutor, după ce i s-a făcut rău.

IPJ Suceava transmis că în ziua de  17.06.2020, agenții de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.11 Pojorâta au fost sesizați de către V. Ș., din comuna Gîrleni, județul Bacău despre faptul că în timp ce se afla la o cabană din comuna Moldova Sulița, a mâncat și a băut în cursul serii precedente după care  i s-a făcut rău.  

La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj SMURD care i-au găsit în cabană pe  V. Ș., de 60 ani, cel care a cerut ajutor și pe concubina acestuia, L. P., de 53 ani, ambii din comuna Gîrleni, județul Bacău.

Cei doi au găsit cabana unde s-au cazat  pe internet, aceasta aparținând lui Ș.M. din municipiul Câmpulung Moldovenesc, el folosind în scop turistic respectiva clădire.

Ș.M. i-a așteptat pe cei doi băcăuani duminică la Câmpulung, de unde i-a transportat la Moldova Sulița.  Oaspeții au stat acolo două zile,  iar în seara zilei de marți aceștia și-au gătit cina folosind produse achiziționate anterior.

După ce au servit masa, la scurt timp li s-a făcut rău, s-au simțit amețiți și au vomitat.

Au stat până a doua zi dimineața, au băut lapte, crezând că astfel se vor face bine, consumând lapte. Fiindcă starea lor de sănătate nu s-a ameliorat, V.Ș. a sunat la 112. Cei doi au fost preluați de ambulanțieri de la Moldova Sulița și transportați la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Ieri pe la amiază, polițiștii au fost informați de către personalul medical de la Spital că V.Ș. a decedat, iar femeia care l-a însoțit la Moldova Sulița este în continuare internată.

Cercetările continuă sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar în funcție de rezultatul necropsiei, evoluției stării de sănătate a concubinei decedatului și rezultatele analizei produselor alimentare identificate și a sursei de apă, se va dispune procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *