Un bărbat a murit în pădure la Drăgoiești, tăindu-și gâtul cu drujba pe care a scăpat-o de sub control

În după amiaza zilei de ieri, pe la orele 17:25, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizați prin  112 cu privire la faptul că un bărbat s-a tăiat cu drujba la gât. 

La fața locului, respectiv la Cantonul silvic Berchișești din cadrul Ocolului Silvic Câmpulung, au fost identificați apelantul, împreună cu alte trei persoane, precum și cadavrul unei  lui Vasile S.  de 34 de ani, din Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

S-a stabilit faptul că în cursul zilei de 06.07.2021, în jurul orelor 17:00 Vasile S. se afla în pădurea de pe raza Obștei Drăgoiești, din cadrul Ocolului Silvic cu scopul de a strânge crengile rămase în urma exploatării. Pe când tăia crengi  cu motofierăstrăul din cauza neatenției, a a pierdut controlul acestuia,  producându-și o plagă deschisă la nivelul gâtului.

Un alt bărbat a venit la fața locului cu o mașină de teren, l-a preluat pe rănit, transportându-l până la Cantonul Silvic Berchișești, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, întrucât la fața locului nu putea să ajungă ambulanța. Din păcate, a fost prea târziu pentru Vasile S.

Un echipaj SMURD ajuns la fața locului a fost nevoit să constate decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *