Un bărbat a murit pe scaun, într-un microbuz care efectua curse de călători pe ruta Buciniș – Vatra Dornei

Ieri dimineață, 22.01.2021, la ora 10:15, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată că pe raza satului Plaiu Șarului, com. Șaru Dornei, într-un microbuz se află un bărbat decedat.

Polițiștii deplasați la locul indicat au descoperit în interiorul microbuzului care efectua cursă regulată de călători pe ruta Buciniș – Vatra Dornei, pe culoarul dintre scaune, în partea din spate, cadavrul unui bărbat de 56 ani,  din comuna Panaci, căzut pe o parte.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava – Substația Vatra Dornei, care a constatat decesul, posibil în urma unui infarct miocardic.

Din verificările efectuate nu sunt suspiciuni cu privire cauzele  decesului, persoana în cauză nu prezenta urme de violență, nu era în evidențele niciunui medic de familie, neasigurată în România, întrucât a lucrat o perioadă de timp îndelungată în Franța.  

Din declarațiile conducătorului auto și a unui alt pasager a reieșit faptul că lui Lăstun Eugen i s-a făcut rău în mijlocul de transport, la circa 1 km de la urcare din centrul comunei Panaci, căzând de pe scaun pe culoar.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Vatra-Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *