Un bărbat a reclamat la poliție că a fost lovit cu pumnul în piept, la o cafenea din Rădăuți. Martorii spun că a fost bătut doar cu palma pe umăr

În după amiaza zilei de ieri, 20.09.2019, la ora 19.00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112, de către M:M., un bărbat de 43 ani, din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei cafenele a fost lovit.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în timp ce persoana vătămată se afla la o masă în incinta cafenelei, s-a apropiat de el o persoană de sex masculin care, fără motiv l-a lovit cu pumnul în piept, după care a plecat.

Polițiștii au stat de vorbă cu martorii, iar vânzătoarea de la cafenea, a declarat verbal că într-adevăr a venit un bărbat la masa lui M.M., dar că acesta a salutat lumea de la masă, iar pe M.M. l-a bătut cu palma pe umăr fără a-l lovi.

După efectuarea de verificări și indiciile oferite de apelant s-a stabilit și identitatea presupusului agresor ca fiind  E.G., un bărba, de 72 ani, tot din municipiul Rădăuți.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *