Un bărbat a solicitat intervenția poliției după ce nevasta l-a agresat, aruncând în el cu bulgări de pământ, la Frasin

În seara zilei de ieri, 13.07.2019, în jurul orei 20:00, un bărbat de 46 de ani, din orașul Frasin, s-a întors la domiciliu, unde pe fondul consumului  de băuturi alcoolice și în urma unor discuții contradictorii, între acesta, soția sa și fiul lor s-a iscat un scandal care a degenerat, bărbatul declarând că a fost agresat de către soția sa care a aruncat în el cu un bulgări de pământ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Poliției Oraș Frasin, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”. 

Please follow and like us:

2 comentarii la „Un bărbat a solicitat intervenția poliției după ce nevasta l-a agresat, aruncând în el cu bulgări de pământ, la Frasin

  • 15 iulie 2019 la 10:46
   Permalink

   Cu respect, am corectat, ați intrat în categoria comentatorilor, vă felicit pentru efortul pe care îl depuneți în sprijinul limbii române. Așteptăm să ne scrieți cu majuscule orice doriți dumneavoastră. Doar că, liniuța sesizată de domnia voastră a fost o scăpare din motive de viteză de redactare pe când semnul exclamării după o sintagmă scrisă cu caractere majuscule pusă în ghilimele, denotă în principal dorința comentatorului de a epata. Cu prețuire domnule Tony, vă stau la dispoziție, Neculai Roșca.

   Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *