Un bărbat a venit cu gânduri bune la casa rudei de 78 de ani din Vama, să o ajute la tăiat lemne, dar negăsind-o acasă, i-a ”curățat” locuința de alimente și bani

 La 04.12.2019, pe la ora 12.00, polițiștii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați de către o femeie de 78 de ani, din localitate , cu privire la faptul că din locuință i-au fost sustrase mai multe bunuri.

La fața locului unde a fost găsită apelanta care a declarat că la data de 04.12.2019, în jurul orelor 11 :00, a plecat în centrul comunei Vama pentru rezolvarea unor probleme personale, a încuiat ușa locuinței și cheia a lăsat-o pe prag sub un ghiveci pentru flori. Când a revenit la domiciliu în jurul orelor 12 :00, s-a întâlnit cu o rudă, T. P., de 51 de ani, din localitate, care ieșea din curtea ei și avea în mână mai multe produse alimentare. L-a întrebat ce caută în curtea ei, la care bărbatul i-a răspuns că vrea să o ajute la tăiat lemne, după care a plecat.

Persoana vătămată a mai declarat că ușa locuinței era încuiată dar cheia se afla în yală și după ce a intrat în casă a observat că din hol lipseau mai multe produse alimentare iar de pe masa din bucătărie lipsea suma de 100 lei.

 S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *