Un bărbat a venit de la Pojorâta la Câmpulung ca să se bată cu altul cu care se certa la telefon

Vineri, 13.09.2019, la ora 14:05, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către L.S. de 29 ani din comuna Pojorâta, despre faptul că la aceeași dată, la ora 14:00, a fost agresat de către R.T. de 33 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În ziua respectivă, în jurul orei 14:30, în timp ce se afla pe platoul central al municipiului Câmpulung Moldovenesc, apelantul, L.S. a purtat o convorbire telefonică cu R.T, între cei doi existând în acel moment o stare conflictuală mai veche. În timpul discuției telefonice cei doi și-au adresat injurii și jigniri, fapt pentru care R.T., care se afla pe raza comunei Pojorâta, s-a deplasat în Câmpulung Moldovenesc pentru a se întâlni cu apelantul.

În jurul orei 14:00 R.T. a ajuns pe platoul central unde se afla și L.S., între cei doi izbucnind un conflict verbal ce a degenerat imediat, cei doi aplicându-și unul celuilalt lovituri cu pumnii.

Conflictul dintre cei doi a fost întrerupt de o patrulă a jandarmeriei, L.S. fiind condus la sediul poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce R.T. a reușit să se sustragă din locul comiterii faptei.

La scurt timp R.T. a fost identificat de poliție și condus la sediul instituției, față de acesta și L.S. fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ”tulburarea ordinii și liniștii publice”.

L.S. a depus plângere pentru comiterea infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.