Un bărbat băut a încasat o sticlă în cap de la o femeie la fel de beată ca el, în faţa dispensarului din Bosanci. Bărbatul a ajuns la urgenţe, femeia la psihiatrie

Ieri seară, 28.07.2019, la ora 20.36, un bărbat din comuna Bosanci, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că un tânăr a fost lovit de către o femeie cu o sticlă în cap.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că în seara respectivă, tânărul de 24 ani din comuna Bosanci, a consumat băuturi alcoolice la diferite baruri din localitate, iar în jurul orei 20,00 s-a deplasat în zona Dispensarului Veterinar Bosanci. Aici s-a întâlnit cu o femeie din localitate, care se afla şi ea în stare de ebrietate, iar în urma unor discuţii aprinse, femeia l-a lovit pe tânăr cu o sticlă în zona capului.

Întrucât tânărul a început a sângera, la faţa locului a fost solicitată deplasarea unei ambulanţe, care l-a transportat pe cel în cauză la UPU a Spitalului Județean Suceava, cu diagnosticul prezumtiv de „TCC ușor. Etilism cronic”.

Deoarece femeia se manifesta agresiv, fiind cunoscută ca o mare consumatoare de alcool, a fost transportată cu ambulanţa  la Secţia de Psihiatrie Burdujeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *