Un bărbat băut s-a dat victimă a unui accident rutier la Ilișești, după ce și-a pierdut echilibrul și a căzut în șanț, fiind luat cu ambulanța și transportat la spital

Aseară târziu, pe la ora 23.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că la secția U.P.U a Spitalului Județean Suceava o persoană de sex masculin care fusese anterior preluată de un echipaj de ambulanță din comuna Ilișești, a declarat faptul că a fost victima unui accident rutier, în calitate de pieton.

În urma cercetărilor s-au stabilit că, la data de 19.02.2021, în jurul orei 22.00, Ionel A., de 43 ani, din comuna Drăgoiești, a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava, iar acesta a declarat personalului medical din cadrul secției UPU Suceava, că a fost victima unui accident rutier care s-a petrecut în aceeași zi, în jurul orei 15.30, pe raza comunei Ilișești. În urma investigațiilor medicale, medicii din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, au stabilit diagnosticul: „plagă gambă dreaptă”, acesta fiind vătămat corporal ușor.

Fiind audiat, bărbatul a schimbat povestea, el declarând că în cursul zilei de 19.02.2021 a muncit cu ziua într-o gospodărie din Ilișești, iar la terminarea muncii a fost recompensat cu cantitatea de 300 ml vodcă și 2 beri a 500ml.

După ce a consumat întreaga cantitate de băuturi alcoolice oferite, s-a pornit spre centrul comunei Ilișești pe jos și deoarece nu mâncase nimic toată ziua, slăbit fiind, s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț cu gheată, lovindu-se la gamba piciorului drept. După ce s-a ridicat, deoarece afară era foarte frig iar el nu își putea menține echilibrul, fiind în stare avansată de ebrietate, a spus unei persoane pe care nu o cunoaște, dar care se oprise întâmplător să îl întrebe dacă s-a lovit, că a fost victima unui accident rutier, fiind ulterior preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații medicale.

Ionel A. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.41mg/l alcool pur în aerul expirat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *