Un bărbat beat care și-a bătut mama în vârstă de 87 de ani a ajuns la Spitalul de Psihiatrie Siret, după ce fiul său a anunțat poliția

Ieri seară, 28.03.2019, la ora 21.44, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că tatăl său își bate mama, respectiv bunica apelantului, o bătrână în vârstă de 87 de ani.

În curtea locuinței situată pe strada Moldovei din orașul Siret, a fost identificat apelantul împreună cu tatăl său, un bărbat de 50 ani, din aceeași localitate, cei doi purtând o discuție în contradictoriu, tatăl aflându-se în stare avansată de ebrietate.

Ulterior, în interiorul locuinței a fost identificată bătrâna agresată, care a declarat faptul că fiul său a îmbrâncit-o, a împins-o și întrucât aceasta a căzut, nepotul său s-a speriat si a apelat SNUAU 112 solicitând intervenția organelor de poliție.

Bătăușul a fost condus la sediul Poliției orașului Siret și deoarece acesta manifesta un comportament agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Siret în vederea internării.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *