Evenimente

Un bărbat beat din Marginea a tăiat anvelopele unui autoturism, întrucât i s-a părut suspect

Un bărbat din Sucevița care venise în vizită la un prieten din Marginea, s-a trezit cu anvelopele mașinii tăiate. Polițiștii chemați să dezlege misterul atentatului au descoperit că, un localnic băut bine de tot, căruia mașina i s-a părut suspectă, a decis să acționeze.

Iată cum s-au petrecut faptele: ieri, 11.12.2020, la ora 21.10, Secția 3  Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 41 ani, din comuna Sucevița, care a anunțat că cineva i-a tăiat două anvelope de la autovehicul.

În ziua respectivă, în jurul orei 20.30, bărbatul s-a deplasat cu autovehiculul la un prieten din Marginea, parcând autovehiculul în fața casei acestuia. În jurul orei 20.49, a ieșit să plece acasă, moment în care a observat că are anvelopele din partea spate dezumflate, anunțând evenimentul prin SNUAU 112.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, s-a constatat că autorul este un localnic, în vârstă de 35 ani. Acesta a fost identifiocat de polițiști, aflându-se în stare avansată de ebrietate, declarând că a tăiat anvelopele acelui autovehicul, întrucât i s-a părut suspect.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”, prejudiciul fiind de 800 lei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *