Un bărbat beat din Sucevița săltat de poliție după ce a înjurat și a amenințat cadrele medicale și pacienții de la Spitalul Municipal Rădăuți

În cadrul acțiunilor pentru prevenirea faptelor antisociale în incinta și în zona adiacentă a barurilor și discotecilor desfășurate de poliție în acest week-end o persoană de 39 de ani a fost reținută de polițiști pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice în incinta unei unități medicale din Rădăuți.
La 27.10.2018, ora 17.38, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de personalul medical al Spitalului Municipal Rădăuți, cu privire la faptul că o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a proferat amenințări și injurii la adresa personalului medical și a pacienților, precum și a personalului de pază, tulburând ordinea și liniștea publică, de natură a afecta buna desfășurare a activității unității medicale.
Persoana care a tulburat ordinea și liniștea publică a fost identificată ulterior pe terasa unei stații peco ca fiind un bărbat de 39 ani, din com. Sucevița.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „tulburarea ordinii publice”, fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect și reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *