Un bărbat beat și agresiv și-a bătut sora și fratele în bătătura casei, la Solca

Polițiștii din cadrul Oraşului Solca au fost sesizaţi prin SNUAU 112, aseară, 9 decembrie 2019, ora 19:19, de către C.M., o femeie de 35 ani  din oraşul Solca,  cu privire la faptul că fratele său, C.I. de 33 ani provoacă scandal la domiciliu.

În urma deplasării la fața locului polițiștii au stabilit că în seara de 09.12.2019, C. I. fratele reclamantei, fiind în stare de ebrietate, a provocat scandal la domiciliu unde l-a amenințat pe fratele său, C.A. de 38 ani, iar pe sora sa, C.M., a lovit-o în zona feței.

Cei doi frați bătuți au fost conduși la sediul Poliției Orașului Solca unde au depus plângere penală împotriva fratelui agresor.

Aplicând prevederile legale, a reieşit că există risc iminent asupra victimelor, însă persoanele vătămate, s-au opus emiterii ordinului de protecție provizoriu împotriva fratelui lor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”violență în familie” și „amenințare”,care urmează a fi soluționat procedural de către Poliţia Oraşului Solca.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *