Un bărbat care bătea draniță pe casă, transportat în stare gravă la spital după ce a căzut de la 5 metri înălțime, de pe o scară așezată pe o masă, la Coșna

Ieri dimineață 16.11.2019, la ora 09:17, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost  sesizată de Spitalul municipal Vatra Dornei, despre faptul că la unitatea medicală a fost adus un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, care a suferit o cădere accidentală de la o înălţime de circa 5 metri şi prezintă mai multe leziuni.

Bărbatul deţine pe raza comunei Coşna, satul Teşna, o locuinţa de vacanţă care este în renovare. În data de 16.11.2019, în jurul orei 08.00, acesta monta singur draniţă pe peretele vestic al locuinţei, la o înălţime de circa 5 metri, folosindu-se de o scară improvizată pe care a aşezat-o pe o masă. La un moment dat, scara a alunecat de pe masă iar bărbatul a căzut pe trotuarul de beton al locuinţei suferind multiple leziuni.    

Bărbatul a fost preluat de la fața locului de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă contuză piramidă nazală, comoţie cerebrală, traumatism umăr stâng și traumatism toracic.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *