Un bărbat care furase bani dintr-o benzinărie, prins de polițiști conducând beat, fără permis și fără numere de înmatriculare, la Bucșoaia

La 18.03.2020, ora 18.00, Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată despre faptul că, în zona localității Bucșoaia circulă un autoturism fără numere de înmatriculare, iar conducătorul auto ce pare sub influenţa băuturilor alcoolice a sustras bunuri de la o staţie de alimentare cu carburant din zonă.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul fără plăcuțele cu numărul de înmatriculare a fost identificat pe raza orașului Frasin, zona Suha, acesta fiind condus de un bărbat de 58 de ani din judeţul Iaşi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier și ridicate atât certificatul de înmatriculare cât şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare al vehiculului.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma controlului corporal, asupra bărbatului de 58 de ani a fost găsită  într-un portofel suma de 308 lei şi într-un buzunar sume de 2.200 lei, acesta recunoscând faptul că, profitând de neatenţia gestionarului stației de alimentare cu carburant, a sustras suma de 2.600 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, iar în baza probatoriului administrat, la 19.03.2020, ora 02.00, polițiștii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.