UN BĂRBAT CU PERMISUL SUSPENDAT ȘI-A PUS LA VOLAN NEVASTA CARE NU AVEA NICI EA PERMIS. OPRIȚI DE POLIȚIE LA MIEZ DE NOAPTE ÎN DORNEȘTI

La data de 31.08.2018, ora 23.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC 41, din comuna Dornești, autoturismul condus de o localnică de 32 de ani, în care se afla ca pasager soţul acesteia, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul i-a fost încredințat femeii de soțul ei, căruia, la data de 17.06.2018, i-a fost reținut permisul de conducere auto ca urmare a săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, acesta cunoscând faptul că, soția sa nu deține permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, femeia de 32 de ani fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 36 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *