Un bărbat cu probleme psihice, găsit mort pe treptele unui centru filantropic de la Mănăstirea Bogdănești, cu un laț în jurul gâtului

Un eveniment tragic s-a produs ieri dimineață la Mănăstirea Bogdănești. Un bărbat în vârstă a fost găsit cu o sfoară în jurul gâtului , mort pe treptele centrului filantropic din incinta mănăstirii.

Polițiștii au anuntat că ieri, 6.05.2019, ora 07:42, au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Bogdănești, despre faptul că A.C. de 62 ani din comuna Podoleni, județul Neamț, a fost găsit decedat în curtea Mănăstirii Bogdănești.

Trupul neînsuflețit al bărbatului se afla pe treptele de acces într-o anexă a mânăstirii, cazare a  Centrului filantropic și de întrajutorare creștină ,,Acoperământul Maicii Domnului”.  Omul avea prinsă în jurul gâtului o sfoară din material plastic.

Din primele cercetări a reieșit faptul că bărbatul de 62 de ani locuia în centrul de întrajutorare creștină din luna mai a anului 2016 și era cunoscut cu tulburări mentale și de comportament, fiind  și consumator de băuturi alcoolice.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj medical, care a constat decesul.

La examinarea fizică a cadavrului nu au fost găsite urme de violență sau leziuni.   

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru „ucidere din culpă”, s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului, care este depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *