UN BĂRBAT DE 33 DE ANI DIN MITOCU DRAGOMIRNEI, SUSPECTAT DE FURT ȘI TÂLHĂRIE ÎNTR-UN BAR DIN MUNICIPIUL SUCEAVA A FOST PRINS DE POLIŢIŞTI

La 07.08.2018, în urma continuării cercetărilor în cauza din 23.07.2018, privind furtul și tâlhăria comise în zona unui bar din municipiului Suceava, victimă fiind un bărbat de 55 de ani din comuna Dărmănești, polițiștii au reușit identificarea autorului faptei ca fiind un bărbat de 33 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei.
Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la 23.07.2018, în jurul orei 18.20, în timp ce se afla pe terasa localului, autorul i-a sustras persoanei vătămate un cartuș de țigări dintr-o sacoşă lăsată nesupravegheată, iar ulterior, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe o stradă din spatele aceluiași bar, i-a sustras un telefon mobil și a încercat să-i sustragă prin violență, o sumă de bani din buzunarul pantalonului.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *