Actualitate

Un bărbat de 41 de ani și o fetiță de 14 ani au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit în peretele unie case, la Rădăuți

Azi dimineață, în jurul orei 5.00, s-a produs un accident rutier în municipiul Rădăuți. Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, după care a lovit peretele unei locuințe particulare, degradându-l.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la Detașamentul Rădăuți, cu o autospecială pentru descarcerare, iar partea medicală a fost asigurată de către Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, cu două echipaje.

În urma impactului au rezultat două victime, respectiv, un bărbat în vârstă de 41 de ani și o minoră în vârstă de 14 ani. Bărbatul a rămas blocat în mașină, la fel și minora era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Cei doi, conștienți și cooperanți, au fost extrași în siguranță de către pompierii militari și preluați de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean. Aceștia au stabilizat victimele, iar apoi i-au transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *