Mopan Suceava
Actualitate

Un bărbat de 42 de ani din Grănicești s-a urcat în podul casei, a tras scara după el și s-a sinucis înghițind un pumn de pastile

Ieri după amiază,  lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, au fost sesizați prin 112  de către un bărbat din Grănicești cu privire la faptul că fratele său de 42 de ani  din satul Iacobești, comuna Grănicești a fost găsit mort în podul casei unde locuia singur.

Polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub tratament psihiatric fiind evaluat odată la trei luni de către un psihiatru din Suceava. De asemenea era cunoscut ca și consumator cronic de băuturi alcoolice

În ziua de 03.03.2024, cel care a făcut sesizarea la 112 a mers la domiciliul fratelui său și a observat ușa de acces în podul casei întredeschisă, legată cu sârmă din interior iar scara de acces era în pod. A reușit să urce în pod unde l-a găsit decedat pe fratele său, fără a prezenta urme de violență.

Echipa operativă ajunsă la fața locului a examinat criminalistic cadavrul, constatându-se că acesta nu prezintă urme de violență sau leziuni vizibile, iar în apropierea lui au fost găsite mai multe cutii de pastile.

S-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *