Un bărbat de 44 de ani din Bunești, băut bine, a fost tâlhărit de un prieten de ocazie în Fălticeni, care i-a promis că-l duce la femei

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată în seara zilei de 20 aprilie  de un bărbat de 44 ani, din comuna Bunești, cu privire la faptul că fiind în stare avansată de ebrietate a fost victima unei infracțiuni de furt, neputând da detalii cu privire la modul de săvârșire a faptei.

Polițiștii au stabilit la momentul respectiv doar că reclamantul, în jurul orelor 19.00 s-a deplasat la IRISH CAFE ROYAL, un cafe-bar unde a consumat băuturi alcoolice până la ora 20.30 când a plecat, fiind în stare avansată de ebrietate.

În timp ce se deplasa pe strada Sucevei a fost abordat de un anume Florin Lucan, de 27 de ani, localnic. Sub promisiunea că îl conduce la o femeie cu care să întrețină relații sexuale, acesta l-a determinat pe bărbatul din Bunești să-l urmeze pe aleea care face legătura între strada Botoșanilor și strada Curtea Domnească, alee care nu este iluminată pe timp de noapte.

În acest loc prietenul de ocazie și-a lovit victima și i-a sustras din buzunarul interior al gecii portofelul în care se afla suma de circa 300 lei.

În cauză inițial s-a dispus începerea urmăririi penale IN REM pentru infracțiunea de „furt”, după care la data de 23.04.2021 s-a dispus în baza probatoriului schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de „tâlhărie calificată”.

S-a dispus reținerea suspectului Lucan Alexandru-Florin pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în CRAP al IPJ Suceava.

Acesta urmează să fie prezentat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *