Mopan Suceava
Actualitate

Un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a lovit de un auto-trailer, la Drăgușeni. Alte trei persoane au fost rănite. Foto ISU Suceava

Astăzi înainte de ora 12.00 s-a produs un grav accident rutier pe DN2, în zona localității Drăgușeni, ala intrarea în județul Suceava,  în urma căruia o persoană a murit iar alte trei au fost rănite.

Un auto-trailer a intrat într-un autoturism. Răniții sunt toți din autoturismul lovit de autotrailer.  Au intervenit  pompierii militari cu o autospecială  pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a doua ambulante SAJ . O persoană dintre cele două încarcerate a fost extrasă și ulterior ce-a de-a doua, până la ora 13.00.

Au fost implicate în accident  5 persoane, astfel: 1 din autotrailer si 4 in autoturism. Doar 3 (din autoturism) au suferit leziuni. Două dintre acestea au fost  transportate la CPU Fălticeni.

A patra persoana din autoturism, cu atac de panică, a  acuzat dureri și a fost transportată  la spital. Bilanț final: un bărbat de 45 ani decedat, două  femei de 47 și 18 ani precum și încă  un tânăr de 19 ani, au fost transportați la spital.

Din nefericire, victima aflată în stare de inconștiență (șoferul de 45 de ani al autoturismului) a fost declarata decedată.  Tânăra de 18 ani este de asemenea în stare gravă.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *