Un bărbat de 46 de ani, fără adăpost, din Suceava, a murit la spital

La 25.10.2019, ora 10.34, Poliția municipiul Suceava a fost sesizată de către lucrătorii Spitalului Judeţean Suceava despre faptul că Cristian H. de 46 ani, din municipiul Suceava, a decedat în secţia de ATI, a Spitalului Judeţean Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că decedatul avea ultimul domiciliu în municipiul Suceava strada  Eroilor. În ultima vreme acesta era un om al străzii, consuma băuturi alcoolice în exces şi îşi petrecea timpul pe strada Gheorghe Doja, în apropierea depozitului de butelii, unde avea amenajat un adăpost, respectiv o baracă din lemn.

La 24.10.2019, în jurul orei 16.00, sora lui, Cristina H. s-a întâlnit cu Cristian  H., iar acesta din urmă i-a cerut de mâncare şi o sticlă cu apă. Văzând starea precară a fratelui său, femeia a solicitat un echipaj de ambulanţă, fapt pentru care la 25.10.2019, ora 00.20, bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, cu următorul diagnostic „hemoragie digestivă superioară, anemie severă, stop cardio respirator, acidoză metabolică severă şi etilism cronic”. În urma manevrelor de resuscitare, Cristian H. fost declarat decedat ieri dimineață în jurul orei 09.00.

Cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violenţă pe suprafaţa corpului și nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *