Un bărbat de 48 de ani din Straja și-a bătut mama, în miez de noapte. Femeia l-a iertat și nu a dorit ca poliția să emită ordin de protecție

Ieri, 12.03.2020, spre miezul nopții, în jurul orei 23:34, polițiștii de la secția de Poliției a Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Straja,  care a anunțat că fratele său face scandal și a lovit-o pe mama lui.

La fața locului s-a deplasat un echipaj, ocazie cu care conflictul a fost aplanat. A fost identificat atât apelantul, agresorul, cât și mama acestora, o femeie de 69 ani. Femeia nu prezenta leziuni vizibile, și a spus că nu dorește intervenția echipajelor medicale sau să fie transportată la o unitate spitalicească.

Polițiștii au procedat la întocmirea formularului de risc, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către victimă a rezultat faptul că există risc iminent, însă aceasta s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Femeia a declarat faptul că a fost îmbrâncită și lovită în spate de către agresor. Totodată, aceasta a declarat faptul că nu depune plângere prealabilă împotriva fiului său.

La nivelul poliției orașului Vicovu de Sus a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie, ce va fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *