Un bărbat de 48 de ani și fiul acestuia de 15 ani, loviți de trăsnet la Ciumârna – Vatra Moldoviței. Cei doi au supraviețuit ca prin minune

Două persoane, un bărbat de 48 de ani și fiul său de 15 ani au fost loviți de trăsnet în această seară, în satul Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței. Cei doi se adăpostiseră de furtună sub un copac. După ce au fost anunțați de eveniment, în jurul orei 18.30, pompierii militari au intervenit cu două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și celălalt de terapie intensivă mobilă cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Deoarece zona  în care s-a produs evenimentul a fost una greu accesibilă, în fondul forestier,  a fost trimisă la fața locului și o autoșenilată. În sprijinul misiunii pompierilor militari au mai intervenit echipaje de jandarmi montani și salvamontiști.

Din fericire, atât bărbatul cât și fiul acestuia au fost găsite conștiente și cooperante. La o primă evaluare medicală, bărbatul prezenta arsuri la nivelul picioarelor, iar minorul avea arsuri pe spate. Cei doi au fost preluați de ambulanțele SMURD TIM și SAJ și au fost transportați spre UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.