Un bărbat de 49 de ani din Trei Movile – Șcheia, a murit la Spital după ce a căzut din podul casei

 Ieri dimineață polițiștii au fost anunțați că un bărbat de 49 ani, din sat Trei Movile, comuna Șcheia, a decedat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În urma verificărilor  efectuate a rezultat că la 25.09.2019, în jurul orei 9.00 dimineața, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut din podul casei, motiv pentru care a solicitat prezența unei ambulanțe, care l-a transportat la UPU Suceava pentru investigații de specialitate.

Aici a fost diagnosticat preliminar cu „politraumatism prin cădere de la alt nivel, traumatism umăr stâng, contuzie coloană vertebrală plus cobazin”, fiind internat la Secția de chirurgie generală, pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații, unde mai apoi a fost diagnosticat cu „politraumatism prin cădere de la înălțime, ruptură postraumatică  de splină”.

Pe data de 2 octombrie,  ora 23.5l, că Murgoci Vasile a decedat în Secția de chirurgie general a Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Din verificările efectuate la UPU Suceava, la data respectivă, în fișa de solicitare, nu sunt făcute mențiuni cu privire la anunțarea poliției de către Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, evenimentul fiind considerat accident casnic.

Având în vedere cele constatate, polițiștii SPR 9 Șcheia s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *