Un bărbat de 51 de ani, din Vicovu de Jos, a fost găsit mort în casă de către fratele cu care locuia

În dimineața zilei de ieri, 20.03.2020, la ora 10.47, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către Serviciul de Ambulanță Județean Suceava cu privire la faptul că un bărbat de 51 ani din comuna Vicovu de Jos, a fost găsit decedat în casă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul decedat locuia împreună cu fratele său, victima fiind cunoscută de consăteni ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

Întrucât în ultimele zile bărbatul se simțea rău, la data de 19.03.2020 a fost solicitat un echipaj SMURD  însă acesta a refuzat transportarea sa la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Vineri, 20 martie a.c., în jurul orei10:00, bărbatul a fost găsit decedat de către fratele său în locuința de domiciliu. La fața locului a s-a deplasat un echipaj al SAJ Suceava care a constatat decesul.

Pe corpul decedatului nu au fost identificate leziuni de violență.

Totodată s-a stabilit faptul că susnumitul nu se afla înscris în evidențele vreunui medic de familie.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”, cercetările urmând  fi continuate de către Postul de Poliție Vicovu de Jos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.