Un bărbat de 53 de ani din Dolhești și-a dat foc la casă, după care s-a spânzurat

 La 30.06.2021, după ora 13.00, polițiștii din cadrul S.P.R. 12 Preuteşti au fost sesizați prin 112, despre faptul că este un incendiu la locuința unei familii din  satul Dolheștii Mici, comuna Dolhești.

Persoana care a sunat la 112  a observat că iese fum de la locuința vecinului său Ioan S. și a trimis un băiat să vadă ce s-a întâmplat. Acesta a văzut că de la un geam dinspre drumul județean ieșeau flăcări și un fum negru. Vecinii s-au mobilizat, au mers și au aruncat mai multe găleți de apă, până la sosirea echipajului de pompieri reușind să stingă focul.

Când pompierii au intrat în interiorul casei de locuit au găsit în camera din care a izbucnit incendiul o butelie cu gaz metan care a fost îndepărtată și dusă în grădina din spatele locuinței, întrucât aceasta era deschisă și elimina gaz.

În timpul intervenției, unul dintre pompieri a dat peste un bărbat spânzurat în podul grajdului din spatele casei. Acesta fost recunoscut de vecini ca fiind chiar proprietarul, Ioan S., de 53 de ani.

Acestuia i s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 minute de către echipajul SMURD, însă nu a mai răspuns manevrelor, constatându-se decesul.

Din discuțiile purtate cu vecinii a reieșit faptul că între acesta și soția sa existau certuri recente, soția plecând de la domiciliu împreună cu fiul acestora în seara zilei de 29.06.2021.

Pompierii sosiți la fața locului au constatat că incendiul s-a manifestat doar în interiorul locuinței, fiind afectată o suprafață de aproximativ 25 metri pătrați.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *