Un bărbat de 53 de ani din Rădăuți a vrut să se sinucidă, înfingându-și un cuțit în abdomen. Omul suferă de diabet și are proteze la ambele picioare

Duminică seară, la ora 21.00, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin SNUAU 112, de  către o femeie care a declarat că fiul ei de 53 de ani, din municipiul  Rădăuți, a încercat să se sinucidă, tăindu-se cu un cuţit în zona abdomenului.

În urma cercetărilor, a fost identificată apelanta care a declarat că în seara zilei de 27.01.2019, ora 21.00 a observat mai multe picături de sânge pe colacul wc-ului de la baie, iar când a intrat în camera fiului ei a observat că acesta prezenta o tăietură la nivelul abdomenului.

Până la sosirea polițiștilor, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea acordării de îngrijiri medicale. În apartament, în dormitorul acestuia pe peretele din faţă a fost identificat un pat de o singură persoană acoperit cu un cerceaf şi o plapumă care prezentau pete de culoare brun roşiatice cu aspect de sânge. La piciorul stâng al patului a fost identificată o sticlă de Vodkă Polskaya  de 500 ml, goală, precum şi o sticlă de bere de 2.5 l tot goală. Lângă sticle a fost identificat un cuţit având lama de 20 cm care prezenta pete de culoare brun roşiatice cu aspect de sânge. De asemenea, lângă cuţit, pe covor au fost identificate mai multe pete cu aspect de sânge.

Mama lui a declarat că fiul ei era lucid când a fost luat de echipajul de pe ambulanţă, a recunoscut că a vrut să se sinucidă datorită problemelor de sănătate pe care le are şi a durerilor din ultima perioadă de timp, acesta având proteze la ambele picioare şi suferind de diabet.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *