Actualitate

Un bărbat de 54 de ani din Vicovu de Jos s-a spânzurat la o zi după ce a ieșit din spitalul Rădăuți, unde fusese internat pentru depresie

Un bărbat din Vicovu de Jos, fost agent la o firmă de pază și protecție din Rădăuți și-a pus  capăt zilelor,

la doar o zi după ce a fost externat din Spitalul Municipal Rădăuți, unde fusese internat pentru depresie. Vasile P. avea 54 de ani și în ultima vreme se confruntase cu mai multe probleme în plan personal dar și în cel profesional.

La data de 17.10.2023, după ora 16.00, polițiștii SPR 4 Gălănești, au fost sesizați prin 112 de E.Ș. din Vicovu de Jos care a anunțat că fratele ei s-a spânzurat.

Polițiștii au stabilit că la data de 17.10.2023, în intervalul orar 13:30 – 15:30, numitul Vasile P.  a intrat în imobilul de domiciliu, a încuiat ușa de la intrare, spunând părinților că se va întinde pe pat pentru a se odihni.

Ulterior, fiind strigat de către aceștia și văzând că bărbatul nu răspunde, au anunțat-o pe E.Ș., sora acestuia, care a intrat în casă împreună cu soțul ei, cei doi găsind în cele din urmă trupul neînsuflețit al  lui Vasile P.,  spânzurat cu o frânghie de o bârnă din lemn din podul casei.

S-a aflat că bărbatul a fost externat la data de 16.10.2023 de la Spitalul Municipal Rădăuți fiind diagnosticat cu „episod depresiv moderat”.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei, s-a confirmat că, omul suferea de depresie.

Trupul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Mun. Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *