Un bărbat de 66 de ani din Frătăuții Vechi s-a spânzurat în a doua zi de Paști

Luni după amiază, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în podul casei pe raza comunei Frătăuții Vechi.

La fața locului victima a fost identificată în persoana unui bărbat  de 66 ani. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că de mai mulți ani victima avea probleme de sănătate de natură psihică și trebuia să urmeze tratament specific bolii însă în ultima perioadă nu a mai urmat acest tratament iar problemele de sănătate s-au agravat.

La data de 25.04.2022, în jurul 14.00, profitând de neatenția membrilor de familie cu care locuiește împreună bărbatul a plecat cu bicicleta fără a anunța pe cineva. După un timp membrii familiei și-au dat seama de lipsa lui și au început să-l caute. Pe la ora 16.20, a fost găsit spânzurat cu o funie de o grindă de lemn, în podul unui imobil aflat în construcție pe raza comunei Frătăuții Vechi, care aparține unui fiu al acestuia.

Se pare că bărbatul a pătruns în imobil având cheia de la ușa de acces, a încuiat ușa din interior lăsând cheia în broască, a urcat în podul imobilului, unde s-a spânzurat cu o funie de o grindă a acoperișului, utilizând pentru urcare o scară metalică.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.