Un bărbat de 67 de ani din Hârtop a murit după ce a căzut dintr-un pom pe care îl curăța și a făcut stop cardiac

Joi după amiază, pe la 14.30 lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați prin 112 de către un medic din cadrul SAJ Suceava, cu privire la faptul că un bărbat de 67 de ani, din comuna Hîrtop, se află în stop cardiac.

S-a stabilit că ieri dimineață, pe la orele 09.00, bărbatul s-a deplasat împreună cu ginerele său pe raza satului Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, la locuința unei femei, pentru a o ajuta pe aceasta la toaletarea copacilor din grădină.

 În jurul orei 14.30, bărbatul de 67 de ani era urcat într-un copac pentru a-l curăța, moment în care i s-a făcut rău, iar craca copacului unde era poziționat s-a rupt, acesta căzând de la o înălțime de aproximativ 2 metri.

La sosirea echipajului de ambulanță SAJ Suceava, bărbatul se afla în stop cardio-respirator, efectuându-i-se manevrele de resuscitare, însă fără niciun succes, declarându-se decesul.

Din verificările efectuate s-a stabilit că susnumitul nu era în evidențele vreunui medic de familie.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului municipal  Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

 S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *