Un bărbat de 68 de ani din Todirești a căzut din remorca tractorului și a murit la spital

Ieri după amiază, înainte de ora 16.00, la Todirești, un bărbat de 37 de ani, care conducea un tractor  cu remorcă  pe un drum comunal neclasificat din satul Părhăuți a provocat un accident ce s-a dovedit în cele din urmă, mortal.

În remorca tractată, încărcată cu gunoi, erau două persoane iar la un moment dat, când ansablul tractor – remorcă s-a dezechilibrat, unul dintre cei doi bărbați din remorcă, în vârstă de 68 ani, a căzut în mijlocul drumului. El  a suferit leziuni traumatice grave fiind preluat de un echipaj medical SMURD și transportat la Spitalul Județean  unde, în urma evaluării medicale, a fost diagnosticat cu „politraumatism prin cădere, fractură bazin, hematom retroperitoneal, contuzie genunchi bilateral”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și ulteriori-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aseară, după ora 19.15, Poliția municipiului Suceava a fost informată de către personalul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă despre faptul că la ora 19.10, bărbatul de 68 de ani a decedat.

În cauză s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei pentru care se efectuează urmărirea penală, din infracțiunea de „vătămare corporală din culpă” în  infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *