Un bărbat din Arbore și-a pus capăt vieții după ce a aflat că are cancer, spânzurându-se în șura gospodăriei

Boala finală, odată diagnosticată și adusă la cunoștința pacientului, are efect diferit asupra fiecăruia. Unii acceptă sfârșitul vieții bizuindu-se că vor trece în viața de apoi cu cât mai puține păcate.  Alții acceptă calvarul durerilor de nesuportat, amplificat de tânguielile apropiaților și de recomandările acestora, conținând inclusiv rețete de  panacee prin care toate bolile ar fi vindecate.  Alții, știind că sunt bolnavi fără scăpare,  apelează la ultima soluție: desprinderea bruscă de viață.  

În felul acesta, eliberează pe cei din jur de cheltuieli inutile și de perspectiva de a fi îngrijiți ani întregi, căzuți la pat, până când ultima scânteie de viață va pleca din trupul altcândva viu, dar acum retras în jurul coastelor și a celorlalte oase, care susțin piele și ceea ce a mai rămas din trupul istovit de boală.   

Prezentăm un caz de sinucidere de  la Arbore, așa cum a fost descris de polițiștii suceveni, în comunicatul de presă:  

La 05.10.2020,  ora 16.27, Postul de Poliție Arbore a fost sesizat prin 112 de către un bărbat  de 42 ani, din Arbore, despre faptul că l-a găsit pe socrul său spânzurat în șura locuinței sale.

S-a stabilit faptul că bărbatul care a apelat la 112 a venit la locuința socrului său deoarece acesta nu răspundea la telefon.  După ce a intrat în curte și în casă și nu l-a găsit, s-a dus în șura locuinței, unde l-a văzut pe acesta spânzurat de o grindă.

Membrii familiei au declarat că nu sunt suspiciuni în legătură cu motivul decesului bărbatului,  cauza fiind depresia în urma faptului că a aflat că este bolnav de cancer.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *