Un bărbat din Boroaia a murit după ce malul șanțului pe care îl săpa s-a surpat peste el

Astă noapte, pe la ora 1.00, lucrătorii de poliție Vadu Moldovei, au fost sesizați prin 112 de către o femeie din satul Moișa, comuna Boroaia, despre faptul că tatăl său murit  după ce malul șanțului pentru canalizare pe care îl săpa s-a prăbușit peste el.

Polițiștii au stabilit că marți  dimineață, bărbatul de 65 de ani  a mers în spatele casei,  unde începuse să sape un șanț pentru canalizare.  Pe la ora 16.30,  a venit în casă, a mâncat și a ieșit, după care nu a mai fost văzut de membrii familiei.

Când au văzut că bărbatul nu se întoarce în casă,  membrii familiei l-au căutat prin sat  până în jurul orei 01:00 din noapte, după care au mers în spatele casei pentru a vedea dacă acesta se află în zona șanțului de canalizare pe care îl făcuse.  Au observat că șanțul cu o adâncime de aproximativ 2,5 m era surpat într-un anumit loc, iar când au săpat acolo, si-au dat seama omul se afla prins sub malul de pământ.

La locul accidentului a venit un echipaj de ambulanță și un echipaj ISU, fiind solicitat și un buldoexcavator din cadrul Primăriei Boroaia.

Au fost efectuate activități de extragere a victimei de sub malul de pâmânt surpat,  constatându-se decesul bărbatului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *