Un bărbat din Brodina a murit după ce copacul pe care îl tăia a căzut peste el, strivindu-i capul

Marți dimineață, înainte de ora 11.00, lucrători din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza localității Brodina de Jos, într-o zonă împădurită, a fost identificată o persoană decedată.

La fața locului a fost identificat cadavrul unui bărbat de de 30 de ani și s-a stabilit faptul că la data de 19.05.2020, bărbatul s-a deplasat fără știrea pădurarului în cantonul silvic Brodina de Jos, din cadrul Ocolului Silvic Brodina, în zona denumită popular „Bindireu”, unde cu o drujbă a tăiat doi arbori de esență rășinoasă, specia molid, iar în timpul acestei activități un arbore în cădere l-a lovit în zona capului.

 Trupul neînsuflețit a fost identificat de către angajați ai Ocolului Silvic Brodina care executau lucrări de exploatare într-o zonă aflată în amonte.

Lucrătorii din cadrul unui echipaj  SMURD ajuns la locul accidentului au constatat decesul  omului, el  suferind leziuni incompatibile cu viața, în zona capului.

S-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a opinat ca în cauză să se efectueze cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *