Un bărbat din Broșteni a încercat să-și ia viața tăindu-se cu un ciob de sticlă la gât și mâini. Bărbatul nu era la prima tentativă de acest gen

La 05.01.2020, ora 06.39, Poliția orașului Broșteni a fost sesizată prin 112, în dimineața zilei de ieri, 5 ianuarie 2020, despre faptul că un bărbat de 35 de ani,  din orașul Broșteni, s-a tăiat la gât cu un ciob de sticlă.

Deplasați la locul indicat, în tr-un apartament de pe strada Nicolae Nanu, oraș Broșteni, polițiștii l-au identificat pe bărbatul care prezenta plăgi tăiate la nivelul gâtului și a membrelor superioare.

Din verificările efectuate s-a constatat că persoana în cauză locuiește în apartament cu fratele său, iar acesta este cel care l-a găsit pe fratele său tăiat în zona gâtului și a membrelor, având în mână un ciob de sticlă spartă. Din verificări a mai rezultat faptul că bărbatul este în depresie și a mai avut în trecut o altă tentativă de suicid, procedând în același mod.

Victima a fost transportată la Spitalul Vatra Dornei, unde a fost internat cu diagnosticul de „plagă tăiată, zona gâtului față anterioară, plagă tăiată mâna dreaptă, plagă tăiată mâna stângă”.

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *