Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a vrut să se sinucidă înghițind un litru de antigel, pentru că s-a certat cu concubina

Ieri, 11.07.2019, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către o femeie din comuna Fundu Moldovei, despre faptul că un bărbat în vârstă de 39 ani din Câmpulung Moldovenesc care îi este concubin a băut antigel, după ce s-au certat.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat apelanta și pe concubin, care primea îngrijiri medicale, fiind în stare de inconștiența. Lângă DC „Pârâul Cailor”, în amonte, polițiștii au găsit o sticlă din plastic, de la apă minerală, în care se aflau aproximativ 100 ml substanța de culoare roz.

Bărbatul  a fost transportat la secția U.P.U. a spitalului din Câmpulung Moldovenesc, unde și-a revenit, având funcțiile vitale normale și a declarat verbal față de personalul medical că nu a fost victima unei agresiuni și a consumat antigel fără a fi forțat de cineva anume

Concubina a declarat că pe fondul unor neînțelegeri iscate între ea și iubit, cel din urmă i-a trimis un mesaj pe telefonul mobil, precizând că a consumat aproximativ 1 litru de antigel.

Bărbatul a rămas internat la Secția U P U a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru a primi îngrijiri medicale.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *