Un bărbat din Câmpulung, proaspăt întors din Suedia, și-a luat la bătaie nevasta și socrii, din motive de gelozie

Miercuri pe la amiază,  lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc – Biroul Ordine Publică, au fost sesizaţi prin 112  de către  o femeie de 33 ani, localnică, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, a fost agresată de soţul ei,  Sergiu H., de 35 ani.  

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce se afla în interiorul locuinţei de domiciliu, pe fondul geloziei,  femeia a fost lovită cu palmele, către soţul ei.

Între cei doi au intervenit părinţii femeii, care locuiesc la etajul imobilului şi care au fost loviţi la rândul lor de către agresor.

Victima prezenta echimoze la nivelul feţei şi a ochiului drept, urmând să solicite eliberarea unui certificat medico-legal.

În urma completării formularului de risc şi efectuării analizei răspunsurilor la întrebările formulate, s-a constatat că este întrunit punctajul pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, femeia agresată precizând în mod expres faptul că doreşte acest lucru şi i-a fost înmânat un exemplar al acestui înscris.

Sergiu H. se afla în carantină la adresa de domiciliu din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din 25.01.2021, când a sosit din Suedia.

În urma emiterii ordinului de protecţie provizoriu şi a măsurii evacuării din domiciliu, Sergiu H. şi-a ales adresa de carantinare la locuinţa părinţilor săi din aceeași localitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.