Un bărbat din Ciocănești, sub influența alcoolului, a murit după ce a căzut pe carosabil și a fost călcat de o mașină

La 11.01.2021, ora 19.46, un bărbat de 53 ani, din comuna Ciocănești, în calitate de pieton,  fiind într-o vădită stare de ebrietate și căzut pe  partea carosabilă a DN 18 – strada Principală din comuna Ciocănești, a fost surprins și acroșat cu bara de protecție față a autoturismului marca KIA condus regulamentar de un bărbat  de 30 de ani, din orașul Borșa, județul Maramureș, pe direcția Iacobeni către Cârlibaba.

În urma impactului omul deja căzut a fost rănit, rămânând  întins pe șosea. A fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: politraumatism, excoriații faciale, stare de ebrietate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul lovit nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.           

Ulterior personalul din cadrul UPU Vatra Dornei a informat Poliția că victima accidentului a decedat la Spitalul municipal Vatra Dornei, la ora 23.13, ca urmare a leziunilor suferite.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *