Mopan Suceava
Evenimente

Un bărbat din Dragomirna și-a găsit concubina spânzurată în podul casei în care locuiau

În după amiaza zilei de ieri, 29.06.2024, la ora 16.33, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat din comuna Mitocu Dragomirnei, sat Dragomirna, cu privire la faptul că femeia cu care trăia în concubinaj, o tânără de 29 de ani, de loc din municipiul Suceava, s-a spânzurat în podul casei în care locuiau.

Echipajul de polițiști deplasat la fața locului, în urma cercetărilor, a constatat următoarele:

Ionela B., femeia găsită spânzurată, locuia în sat Dragomirna împreună cu concubinul său, T.E., în vârstă de 45 ani. În ziua de 29 iunie, la ora 08.00, bărbatul a plecat de la domiciliu spre serviciu, cu autoturismul. Acesta a lăsat-o pe concubina sa singură în locuință, pentru a se ocupa de treburile gospodărești.

În jurul orei 16.20, bărbatul a revenit de la serviciu, iar negăsind-o pe concubina sa în casă și nici în curte, a început să o caute. La un moment dat, bărbatul a urcat și în podul casei, moment în care a identificat-o pe concubina sa spânzurată de o grindă a podului. Imediat, bărbatul a apelat 112, solicitând intervenția unui echipaj SAJ și a poliției.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, pe corpul neînsuflețit al femeii nu au fost identificate urme de violență. Totodată, din declarațiile luate s-a stabilit că în ultima perioadă femeia era tot mai apatică și avea unele tulburări comportamentale.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other