Un bărbat din Drăgușeni și-a reclamat nevasta la Poliție că l-a bătut, dar abia după ce a tras un pui de somn

Astăzi la primele ore ale dimineții, un bărbat din Drăgușeni a alertat polițiști secției de poliție rurală Vadu Moldovei, reclamând că a fost bătut de nevastă.

La ora 04:50 lucrătorii S.P.R. 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 de către un anume I.V.  de 42 ani, din comuna Drăgușeni  despre faptul că a fost agresat de către soție.

La fața locului  lucrătorii de poliție au constatat că în data de 30.04.2021, în jurul orelor 19.30, între I.V.  și soția lui de 40 ani, a izbucnit un conflict având la bază consumul de băuturi alcoolice și plata unei sume de bani. În urma acestui conflict femeia și-a lovit bărbatul  peste corp, după care a plecat de la domiciliu.  I. V. s-a dus la culcare. În data de 01.05.2021, în jurul orelor 04.50 bărbatul trezindu-se, și-a amintit că a fost lovit de soția sa și a apelat la 112 solicitând intervenția unui echipaj de poliție.

S-a constatat că I.V. nu necesită îngrijiri medicale, acesta neprezentând leziuni vizibile pe corp, totodată refuzând și emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soția sa, fiindu-i adus la cunoștință acest lucru.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „violența în familie”, ce va fi soluționat de către lucrătorii postului de poliție Drăgușeni. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *