Un bărbat din Fălticeni a murit în timp ce se întorcea de la o nuntă

În dimineaţa zilei de ieri,19.05.20019, la ora 04:30, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Centrul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni cu privire la faptul că un bărbat de 65 ani, din localitate, a decedat la Spitalul Municipal Fălticeni.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a constata că în dimineața zilei respective, în jurul orei 03:00, bărbatul a plecat împreună cu soția sa de la o nuntă organizată la un restaurant din Fălticeni. În timp ce se deplasau pe bulevardul 2 Grăniceri din Fălticeni, la o distanță de aproximativ 200 metri de restaurant, bărbatul a căzut pe trotuar. A fost solicitat un echipaj medical care l-a transportat pe acesta la Spitalul Municipal Fălticeni în stare de inconștiență, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă la ora 04:13, cel în cauză a fost declarat decedat.

Din discuțiile purtate cu soţia a rezultat faptul că bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace și a consumat băuturi alcoolice la nuntă.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului municipal Fălticeni în vederea efectuării autopsiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.