Un bărbat din Frasin a murit în timp ce curăța o fântână

Ieri dimineață, după ora 10.00, lucrătorii Poliţiei Orașului Frasin au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitate cu privire la faptul că soțul său a intrat într-o fântână pentru a o curăța și s-a electrocutat, probabil fiind decedat.

Polițiștii au constatat că bărbatul  din orașul Frasin, efectua ocazional lucrări de  curățare a fântânilor de aproximativ 7 ani, nefiind autorizat în acest sens. Cu o seară înainte acesta stabilise cu un alt localnic, să meargă să-i curețe fântâna.

În dimineața zilei de 05.08.2022, victima, împreună cu fratele său, s-au deplasat la fântâna indicată, și au începot să scoată apa din aceasta folosind o pompă electrică. Pe la ora 10:00, bărbatul a coborât cu ajutorul unei frânghii în fântâna adâncă de aproximativ 5 metri fără a lua nici o măsură de siguranță, iar după aproximativ trei metri  de coborâre, i s-a făcut rău și a căzut în fântână, în stare de inconștiență. Fratele său, care era la suprafață strigat către el fără a primi nici un răspuns, iar soția lui, care se afla și ea în apropiere a sunat la 112.

A intervenit un echipaj de pompieri din cadrul ISU Bucovina, Garda de intervenție Gura Humorului și un echipaj SMURD.

Pompierii militari au reușit scoaterea victimei din fântână, fără seme vitale, s-a procedat la resuscitarea acestuia, fără succes,  iar la orele 11:30 a fost declarat decesul.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Poliției orașului Frasin, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea din culpă (moarte suspectă).

Please follow and like us:

One thought on “Un bărbat din Frasin a murit în timp ce curăța o fântână

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *