Un bărbat din Frătăuții Vechi, bolnav psihic, s-a spânzurat de stâlpul electric din curtea casei

Ieri, 16.08.2019, la ora 12.39, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către D.V. din comuna Frătăuții Vechi, despre faptul că ,,un bărbat s-a spânzurat de un stâlp acasă”.

În urma deplasării la fața locului și cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în ziua respectivă, în jurul orei 09.00, D.G., de 65 ani, din comuna Frătăuții Vechi, a ieșit din locuința de domiciliu din comuna Frătăuții Vechi și nu a mai revenit.

Întrucât acesta suferea de boli psihice, membrii familiei au început să-l caute prin împrejurimile locuinței și prin comunele învecinate.

În jurul orei 12.30, fiul bărbatului împreună cu vărul acestuia, l-au găsit pe D.G. spânzurat cu o ață folosită la baloții de fân, de stâlpul electric aflat în curtea locuinței de domiciliu, între gardul împrejmuitor și o anexă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Rădăuți, care a constatat că D.G. se afla în stop cardio respirator, decesul survenind în urma asfixierii mecanice.

Bărbatul suferea de boli psihice, respectiv tulburare depresivă recurentă, episod actual sever cu elemente psihotice, fiind internat în mai multe rânduri la Spitalul de Psihiatrie Siret, Spitalul de Psihiatrie Cîmpulung și Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *