Un bărbat din Hurjuieni – Gălănești s-a ales cu interdicție de a se apropia de soția cu care este în divorț și de fetele lor, după ce, băut fiind, a lovit cu picioarele poarta locuinței comune

Vineri după amiază, pe la ora 17.05, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de către C.S., domiciliată în comuna Gălănești, cu privire la faptul că tatăl ei este în stare de ebrietate și face scandal.

Deplasându-se la fața locului, la poarta de acces în curtea imobilului din satul Hurjuieni, comuna Gălănești a fost identificat G.S., de 44 ani, domiciliat în comuna Gălănești, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a precizat faptul că a venit să-și viziteze fiicele, dar nu i s-a permis accesul în locuință.

Din primele verificări a rezultat faptul că susnumitul a fost căsătorit cu I.S., de 39 ani și împreună au trei fiice. I.S. a locuit cu cele trei fiice, imobilul fiind bun comun, în timp ce G.S. a fost plecat la muncă în străinătate. În această perioadă susnumita a introdus acțiune de divorț , Judecătoria Rădăuți admițând în parte cererea, hotărârea nefiind definitivă.

La 27.12.2019, în jurul orei 17.00, G.S., care locuiește în prezent separat de fosta soție și cele trei fiice, s-a deplasat la imobilul unde locuiesc acestea și a încercat să pătrundă în interior, însă fiica cea mare, C.S., nu i-a permis accesul, încuind ușa de la intrare. Din acest motiv acesta a lovit ușa cu picioarele și a strigat pentru a i se permite accesul.

I.S. a depus plângere prealabilă față de fostul soț sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii celor două infracțiuni.

În urma solicitării persoanei vătămate, I.S. de a se emite ordin de protecție provizoriu împotriva fostului soț, G.S., polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatând faptul că în cauză există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu împotriva lui G.S., cu valabilitate din 27.12.2019, ora 19.00 până la  01.01.2020, ora 19.00, bărbatul având interdicția de a se apropia de membrii de familie și față de imobilul unde locuiesc aceștia, la o distanță mai mică de 50 metri.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.