Mopan Suceava
Actualitate

Un bărbat din Ilișești a aruncat neglijent țigara pe care o fumase, dându-și foc la căruța cu care transporta baloți de paie. A ars și un gard pe lângă care trecea

În după amiaza zilei de 26 iunie 2024, la ora 18:20, lucrătorii Poliției Municipiului Suceava au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un bărbat cu privire la faptul că pe un drum din comuna Ilișești a luat foc o căruță cu baloți de fân.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, ulterior evenimentul fiind preluat de către lucrători din cadrul S.P.R. 9 Șcheia, constatându-se următoarele:

La data de 26.06.2024, în jurul orelor 17:50, un bărbat a mers în extravilanul satului Ilișești unde a încărcat atelajul hipo cu mai mulți baloți de paie, pe care ulterior i-a transportat către satul Ilișești.

În timp ce se deplasa cu atelajul său hipo pe un drum comunal neclasificat din Ilișești, jud. Suceava, bărbatul a fumat o țigară, a aruncat chiștocul, iar acest a ajuns în atelajul său hipo, moment în care baloții de fân pe care îi transporta s-au aprins, incendiul cuprinzând rapid tot atelajul hipo.

A intervenit un detașament din cadrul I.S.U. Suceava care a procedat la localizarea și lichidarea incendiului care se manifesta la circa 40 baloți cu fân și la atelajul hipo, precum și la circa 10 metri de gard din apropierea căruței,  care delimita o proprietate de drumul public.

În cauză s-a întocmit dosarul penal pentru infracțiunea de „distrugere din culpă”, urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii P.P. Ilișești.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *