Un bărbat din Mănăstirea Humorului beat și fără permis, a intrat cu motocicleta în șanț pe timp de noapte, încălcând și regulile impuse de ordonanțele militare privind circulația persoanelor

Aseară, în jurul orelor 22.30, Mihai M. de 32 ani din comuna Mănăstirea Humorului, în timp ce conducea motocicleta marca Piaggio, pe DJ 177, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a căzut în şanţul din parte stângă pe sensul de mers dinspre  Poiana Micului către Mănăstirea Humorului,

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Mihai M. care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „T.C.F., etilism acut”, victima nerămânând internată.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

S-a procedat la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere din România, ocazie cu care s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule.

În plus, Mihai M. nu a respectat  măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID – 19, având declaraţia pe proprie răspundere completată în prealabil doar pentru intervalul orar 06-20. Cel în cauză a fost sancţionat conform Ordonanţei Militare nr. 3. 

Cercetările sunt continuate de Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere” şi „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *